Loading...

Tokic-logoTokić d.o.o. ovlašteni je uvoznik i distributer preko 170 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila. Tokić u ponudi također nudi moto program (dijelove za skutere i motocikle) i teretni program (dijelove za kamione i autobuse).

logo-accMreža Auto Check Center Servisa (ACC Servisi) temelji se na ATR konceptu servisnih radionica.
Na području Njemačke, ATR je umrežio stotine servisnih radionica pod imenom AC AUTO CHECK.
Za ostale države, ATR je osigurao naziv AUTO CHECK CENTER. Tvrtka Tokić d.o.o., članica ATR grupacije, razvija mrežu ACC Servisa u Republici Hrvatskoj.

logo-ciakS preko 20 godina prisustva u svijetu autodijelova i prisutnosti u Hrvatskoj i zemljama okruženja, tvrtka CIAK Auto među najvećim je distributerima autodijelova i opreme. U veleprodajnim i maloprodajnim aktivnostima nudimo Vama, našim kupcima najširi izbor originalnih i zamjenskih dijelova za vaše vozilo. Zastupamo sve poznate svjetske proizvođače autodijelova OE kvalitete za sve tipove vozila.

logo-interInter cars d.o.o. je hrvatska podružnica jednog od najvećih eurpskih distributera rezervnih dijelova, guma, akumulatora i ostale opreme za osobna i teretna vozila te motocikle, a također u svojoj ponudi ima alate i opremu za servisne radionice i dijelove za motocikle. Matična je tvrtka počela s radom 1990. godine u Poljskoj. 2004. godine Inter Cars je putem IPO izlistan na Varšavskoj burzi, a 2014. godine tvrtka Inter Cars S.A. je dobila nagradu za tvrtku godine burze u Varšavi prema odabiru investitora, ostvarujući prihod od 931 milijun EUR i neto dobit od 40 mln. €.

POGODNOSTI KOJE NUDIMO:

logo-sp

Uz predočenje članske iskaznice SPH i osobne iskaznice, popusti i način plaćanja su sljedeći:

  • za plaćanje gotovinom od 20 do 25% – ovisi o cijeni pribavljenih dijelova i roku u kojem uslugu treba obaviti
  • za plaćanje karticama od 15 do 20% – ovisi o cijeni pribavljenih dijelova i roku u kojem uslugu treba obaviti
  • za plaćanje putem obustave plaće do 10 rata od 15 do 20% – ovisi o cijeni pribavljenih dijelova i roku u kojem uslugu treba obaviti

Izjavu o obustavi plaće možete preuzeti u Glavnoj podružnici SPH u kojoj ste član.